C Sql Asp.net TÃrkÃe EÄitim Seti (182 Saat)
C Sql Asp.net TÃrkÃe EÄitim Seti (182 Saat), C#, aspnet ve c# programlama dillerini ÃÄrenmek isteyenler iÃin hazÄrlanmÄÅ bir online kurs paketidir. Bu kurs paketi ile C#, aspnet ve c# programlama dillerinin temel ve ileri seviye konularÄnÄ, Ãrneklerle ve uygulamalarla pekiÅtirebilirsiniz. AyrÄca, SQL veritabanÄ yÃnetimi, Google depolama servisleri, sertifika oluÅturma ve yÃnetimi, server kurulumu ve yÃnetimi gibi konularda da bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bu kurs paketi, 182 saatlik bir eÄitim sÃresi iÃerir. EÄitim videolarÄ TÃrkÃe olarak anlatÄlmÄÅtÄr. EÄitim sonunda baÅarÄyla tamamlayanlara sertifika verilmektedir. Bu sertifika ile iÅ baÅvurularÄnda avantaj saÄlayabilirsiniz. AyrÄca, kurs paketi iÃerisinde yer alan soru-cevap bÃlÃmleri, testler ve Ãdevler ile ÃÄrendiklerinizi pekiÅtirebilir ve kendinizi deÄerlendirebilirsiniz.
C Sql Asp.net Turkce Egitim Seti (182 Saat)
DOWNLOAD: https://byltly.com/2tGOUt
C Sql Asp.net TÃrkÃe EÄitim Seti (182 Saat), C#, aspnet ve c# programlama dillerine ilgi duyan veya bu dilleri ÃÄrenmek isteyen herkes iÃin uygun bir kurs paketidir. Bu kurs paketi ile programlama becerilerinizi geliÅtirebilir, web uygulamalarÄ ve mobil uygulamalar geliÅtirebilir, veritabanÄ yÃnetimi yapabilir ve bulut servisleri kullanabilirsiniz.Bu kurs paketinin iÃeriÄi Åu Åekildedir:
C# OOP: Nesne yÃnelimli programlama kavramlarÄnÄ C# ile uygulamalÄ olarak ÃÄrenin. Nesneler, sÄnÄflar, alanlar, Ãzellikler, metotlar ve yapÄcÄlar nedir detaylÄ olarak anlayÄn. C# ile gerÃek projeler yapÄn. C#, Java veya Python gibi programlama dillerini kÄsa sÃrede ÃÄrenmek iÃin bir altyapÄ edinin.
MS SQL: SQL veritabanÄ yÃnetimini SSMS (SQL Server Management Studio) ile ÃÄrenin. SQL komutlarÄ ile farklÄ kaynaklardan gelen verileri filtreleyin, sÄralayÄn ve manipÃle edin. SQL iÅlemleri ve iÅlem komutlarÄnÄ ÃÄrenin. Kendi fonksiyonunuzu nasÄl oluÅturacaÄÄnÄzÄ ÃÄrenin.
ASP.NET MVC: ASP.NET MVC ile gÃvenli web uygulamalarÄ geliÅtirin. MVC mimari desenini anlayÄn. VeritabanÄ-ilk yaklaÅÄmÄ Entity Framework kullanarak nasÄl uygulayacaÄÄnÄzÄ ÃÄrenin. ASP.NET MVC ve Entity Framework kullanarak gerÃek dÃnya projeleri oluÅturun. 4 katmanlÄ mimari ve Entity Framework ile profesyonel bir web projesi nasÄl yapacaÄÄnÄzÄ ÃÄrenin. Projelerinizin Ãn sayfalarÄnÄ kolayca nasÄl deÄiÅtireceÄinizi ÃÄrenin. UygulamalarÄnÄzdaki hatalarÄ ve istisnalarÄ nasÄl ele alacaÄÄnÄzÄ ÃÄrenin. Verimli geliÅtirme yapmak iÃin kodlama tekniklerini nasÄl kullanacaÄÄnÄzÄ ÃÄrenin.
Bu kurs paketi ile ASP.NET web geliÅtirme konusunda kendinizi geliÅtirebilir, kariyerinizde ilerleyebilir ve hayalinizdeki web uygulamalarÄnÄ hayata geÃirebilirsiniz.Bu kurs paketi ile ASP.NET MVC'nin avantajlarÄnÄ da ÃÄreneceksiniz. ASP.NET MVC'nin avantajlarÄ ÅunlardÄr:
Ãretilen HTML Ãzerinde tam kontrol saÄlar. HTML kodunuza C# kodu ekleyerek \\\"Razor\\\" sayfalarÄ oluÅturabilirsiniz. Razor sayfalarÄ temiz ve kolaydÄr, ÃÃnkà sadece bildiÄiniz HTML ile ÃÄrenmekte olduÄunuz C# kÃÃÃk parÃalarÄdÄr.
Älgili konularÄn temiz bir ayrÄmÄnÄ (SoC) saÄlar. Bu ayrÄm, modeli gÃrsel sunumdan baÄÄmsÄz olarak oluÅturmanÄzÄ ve test etmenizi saÄlar. AyrÄca, uygulamanÄn karmaÅÄklÄÄÄ arttÄkÃa ÃlÃeklendirmenize yardÄmcÄ olur.
Test OdaklÄ GeliÅtirme (TDD) yapmanÄzÄ saÄlar. ASP.NET MVC, test edilebilirlik aÃÄsÄndan web form tabanlÄ uygulamalara gÃre daha ÃstÃndÃr.
JavaScript frameworkleri ile kolay entegrasyon saÄlar. ASP.NET MVC, jQuery, AngularJS, ReactJS gibi popÃler JavaScript frameworkleri ile uyumlu ÃalÄÅÄr.
Web'in durumsuz doÄasÄnÄ takip eder. ASP.NET MVC, web form tabanlÄ uygulamalarda bulunan ViewState ve PostBack olaylarÄna ihtiyaà duymaz.
SEO'yu saÄlayan RESTful url'ler oluÅturur. ASP.NET MVC, URL yÃnlendirme bileÅeni sayesinde anlaÅÄlÄr ve aranabilir URL'ler oluÅturmanÄzÄ saÄlar.
Bu kurs paketi ile ASP.NET MVC'nin tÃm Ãzelliklerini ÃÄrenerek modern, hÄzlÄ ve gÃvenli web uygulamalarÄ geliÅtirebilirsiniz. 0efd9a6b88
https://www.investcompare.com/group/mysite-231-group/discussion/254b5b7f-1797-400e-9892-9a8f1724d44f